Join Our #OneDressChallenge!

 

Bär samma kläder med oss!

När Maja skapade den tidigare versionen av ELSA AND ME i New York och kom ut med Elsa-klänningen bar hon denna design i mer än ett år. Till en början för att göra reklam för plagget såklart, men efterhand också för att det blev ett väldigt enkelt sätt att klä sig på och ett val som sparade tid.

I en ny undersökning gjord av Naturvårdsverket sägs det att om vi använder våra klädesplagg dubbelt så mycket så kan vi halvera klimatpåverkan från våra textilier. Eftersom modeindustrin är näst störst på utsläpp i världen så känns just detta som högst relevant. I denna anda vill vi inspirera till att ta steget till mer användning av befintliga kläder genom skapandet av vår #OneDressChallenge!

Mellan den 6:e och 10:e januari, 2020 kommer Maja och Susanna att bära Elsa-klänningen varje dag och ge stiltips under resans gång på hur man med enkla knep kan få helheten att se annorlunda ut.

Vill ni kanske också testa och göra vår #OneDressChallenge med oss? Anta utmaningen och välj en outfit att bära samma vecka, och om ni känner er manade lägg gärna upp era tankar och bilder via sociala medier och använd hashtagen #OneDressChallenge.


Share this post


Leave a comment

Note, comments must be approved before they are published