Launching in Sweden next year!

Uppdatering från Maja:

Som du kanske redan vet flyttade jag till Sverige för ca 6 månader sedan efter att ha bott i USA i 10 år. Jag och min amerikanska man vill testa på att bo på svensk mark, för honom att lära känna den svenska kulturen och för oss båda att vara lite närmare min familj.

Bilden ovan är på Cathrine Fredriksson som bär ELSA-klänningen ståendes på Park Avenue i New York City.

I mitt företagande med ELSA AND ME har tanken varit att successivt trappa ner verksamheten i New York för att starta upp i Sverige istället. Det har inte varit det lättaste de senaste åren att säkerställa produkt och produktion och det kommer därför nu göras en satsning på att sätta allt på plats innan en nylansering görs som är planerad till början av 2019.


För en etablering i Sverige sökte jag i början av året efter en affärspartner som skulle vara villig att både gå in med kapital, tid och sin expertis för att bygga upp bolaget tillsammans med mig. Jag letade framförallt efter design och produktionserfarenhet och hade turen att träffa en fantastisk människa som kompletterar både min personlighet och kunskap. Vi har precis i dagarna skrivit på ett preliminärt aktieägaravtal oss emellan, vilket är oerhört spännande för oss båda! 

Tanken är att vi kommer att gå ifrån ELSA AND MEs befintliga koncept något och kommer efter hand här under hösten att dela med oss mer om våra tankar kring detta. Jag vill passa på att tacka alla som följt ELSA AND ME genom åren och varit ett troget stöd och hoppas att ni vill fortsätta vara med på resan!

Tills nästa gång så önskar jag dig den bästa sommaren!

Hälsningar ifrån Maja


Share this post


Leave a comment

Note, comments must be approved before they are published