News — #onedresschallenge

Wearing the Same Dress

Hur gick utmaningen?

Andra veckan på det nya året körde vi igång med vår #OneDressChallenge. Vi ville inspirera till att "våga" bära samma kläder oftare samt visa hur man genom lite olika styling kan göra samma plagg till något nytt. Vi bar därför nyligen uppgraderade och nylanserade Elsa-klänningen under en hel arbetsvecka, måndag till fredag.

Susanna som vanligtvis bor i USA var på besök under veckan och uttryckte att det ju faktiskt gjorde det hela väldigt enkelt speciellt för henne, då hon inte behövde ha så mycket kläder med sig till Sverige. 

"Under veckan så sov jag på...


Join Our #OneDressChallenge!

 

Bär samma kläder med oss!

När Maja skapade den tidigare versionen av ELSA AND ME i New York och kom ut med Elsa-klänningen bar hon denna design i mer än ett år. Till en början för att göra reklam för plagget såklart, men efterhand också för att det blev ett väldigt enkelt sätt att klä sig på och ett val som sparade tid.

I en ny undersökning gjord av Naturvårdsverket sägs det att om vi använder våra klädesplagg dubbelt så mycket så kan vi halvera klimatpåverkan från våra textilier. Eftersom modeindustrin är näst störst på utsläpp i...